divendres, 24 de gener del 2014

No a la MAT!

Com la majoria ja sabeu, el proper 26 de gener es celebra a Riudarenes, Sils i Farners de la Selva la consulta popular sobre la MAT. Des de la CUP Farners us animem a participar-hi i a votar que no, que no volem una autopista elèctrica d’aquesta magnitud. Autopista de la qual cobraran els peatges els explotadors de sempre: Red Eléctrica de España i amics. I és així, perquè la MAT només servirà com a mitjà de transport, no té res a veure amb el subministrament elèctric de les nostres contrades, com ens volem fer creure. A banda de l’impacte ambiental i sobre la nostra salut, que és obvi i està més que citat en diversos articles científics.
I les alternatives de traçat tampoc ens interessen, perquè el que volem és canviar el model de desenvolupament des de la base. Volem un país lliure en tots els sentits, també buscant la màxima autonomia energètica possible: un sistema de producció descentralitzat, amb petites instal·lacions interconnectades mitjançant xarxes de distribució, basat en energies renovables i amb una organització cooperativa.
A nivell burocràtic, la CUP a nivell nacional s’ha personat, juntament amb la plataforma NO a la MAT i alguns ajuntaments, en el recurs contenciós administratiu contra la MAT.
I a nivell local, la CUP Farners presentarà una moció perquè es cobri el pas dels camions per camins rurals.
Per tot això, i perquè No a la MAT Selva ens ho posa fàcil organitzant una consulta al poble, no hi ha excuses per no fer sentir la nostra veu!


NO A LA MAT, NI AQUÍ NI ENLLOC!!

més informació a:        noalamatgirona.wordpress.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada