dimecres, 19 de juliol del 2017

Estiu crític - 13 de juliol - 2017



Cultura popular i transformadora 


Ahir vam estar parlant de cultura i de participació. Entenem que és una combinació que ens permetrà l’aprofundiment democràtic i la vertebració social del nostre poble. La cultura ha d’esdevenir motor de transformació social mitjançant la participació ciutadana.

L’ajuntament no ha de suplir ni dirigir la societat civil, protagonista principal de la vida cultural, sinó que ha de treballar per assentar unes bases sòlides sobre les quals el teixit associatiu, l’administració pública i les iniciatives particulars puguin bastir un projecte cultural enriquidor i alliberador per al conjunt de  la població. I, com a  conclusió reivindiquem un espai de trobada de tota la ciutadania per poder desenvolupar conjuntament aquest projecte cultural què ha de ser transversal i inclusiu per poder engrescar a tots i a totes, independentment de la situació particular de cada ciutadà o ciutadana, en la seva construcció.

Agraïm les aportacions dels dos ponents convidats, la Mireia Tresserra que va compartir amb nosaltres la seva experiència com a gestora cultural i a en David Ortega que ens va comentar la seva visió com a tècnic cultural del nostre consistori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada