dimecres, 21 de febrer del 2018

Relat de novembre a gener...



Bon dia i bon any,

Fa molts de dies que teníem el blog descuidat!  Fa dies que no comentem res perquè tot el que hem viscut  darrerament ha estat massa intens, massa ple de dalts i baixos i ara toca posar-nos de nou per fer feina concreta i de “proximitat”.

Durant els plens dels mesos de novembre i desembre no vam presentar cap moció, estàvem immersos en la campanya del 21D, en la nostra fita de desenvolupar la República de l’1 d’octubre.

En el ple de desembre, on s’aproven els pressupostos per l’any següent, ens vam abstenir amb la condició de dedicar 30.000 € per la rehabilitació d’un pis propietat de l’Ajuntament per dedicar-lo a lloguer social, encara no s’ha materialitzat... i estem a finals de febrer, veurem quin recorregut té i si l’equip de govern manté la paraula donada.


Comencem l’any 2018 i en el primer ple ja tenim la primera ensopegada de l’any...


En el ple de gener vam proposar el que pensem és un clam de tot el nostre poble: canviar el nom de la plaça de l’Ajuntament per plaça de l’1 d’Octubre i la moció va ser desestimada, una part del consistori pensa que s’ha de crear una comissió del nomenclàtor (segons el diccionari... Llista o catàleg per ordre alfabètic de noms de localitats, de persones, de terminologia d’una ciència determinada, etc.) per decidir si canviem o no el nom, sempre dilacions. L’altra part del consistori pensa que la plaça de l’Ajuntament no és el lloc. Tranquils, ningú oblidarà on és la Casa de la Vila però tothom sabrà que la nostra vila té coratge i memòria. Girona ja té plaça de l’1 d’Octubre, Breda un Centre Cívic, Figueres, Tortosa, Sant Julià de Ramis.

Això ens sap greu, una regidora li va dir a la regidora de la CUP que semblava enfadada a la qual cosa la Sylvia va respondre que no estava enfadada només decebuda de la poca empatia de l’equip de govern vers la ciutadania.

Continuem i no ens enfadem, volem  ser punta de llança i eina de transformació social del nostre poble i del nostre país, sabem que tenim feina al davant però no defallirem perquè som tossudes de mena.

Salut i poble!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada