divendres, 2 d’agost del 2019

Reflexions posteriors al ple...

Bon dia República,

Ahir vam tenir un ple extraordinari per parlar del tema de La Miraculosa... un ple com els de sempre, la senyora alcaldessa essent tan educada com sempre ens va fer callar quan, suposadament, ens estàvem rient de les seves argumentacions sense sentit... quan està argumentant directament falsedats, oblidant a les famílies, oblidant a les nenes i als nens que són el futur del nostre poble.

Tampoc podem parlar del seu sou ni de les modificacions de crèdit per pagar els sous dels polítics, nosaltres, ja ho sap tota la ciutadania però convé recordar-ho, donem totes les nostres retribucions a l’assemblea local de la CUP Farners per poder dur a terme les petites campanyes que fem, per poder mantenir el nostre local de trobades, per poder fer cartells, etc. 

Ah, i no sé si sabeu quan cobra cada regidora a l’oposició de l’ajuntament:

Retribucions per assistència a ple durant 11 mesos (agost no tenim ple)
220 €

Retribucions per assistència a la comissió informativa durant 11 mesos
40 €

Total anual per la nostra participació amb el descompte de l’IRPF
2.431 €

Si no assistim  al ple o a la comissió informativa, evidentment, no cobrem.

Les conselleres comarcals de la CUP donen tota la seva retribució a la nostra organització per poder continuar amb el suport als moviments socials sempre mancats de recursos.

La CUP com a organització política transparent no té cap crèdit amb cap banc, està prohibit pels nostres estatuts, no rebem cap subvenció de l’administració per poder mantenir la nostra independència dels poders fàctics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada