diumenge, 29 de desembre del 2019

Ple ordinari - 18 de novembre de 2019




Prèvia al comentari dels punts del ple.

Durant el passat mandat les regidories feien un informe molt detallat de la seva tasca durant el passat mes, aquest nou mandat ha començat sense rebre aquest informe que donava a totes les veïnes la possibilitat d’informar-se de primera mà dels esdeveniments del poble.

Ara, perquè no hi ha aquesta informació? La senyora alcaldessa amaga les informacions perquè no fa res de bo o perquè el que fa no és mínimament bo? ERC ha rebut ordres concretes de no informar a la ciutadania o

1)    Aprovació actes...
Nosaltres només podem aprovar l’acta del 28 d’octubre, de les altres 2 no vam participar perquè estàvem a la Trobada de Càrrecs Electes.

2)    Aprovació inicial de la desafectació...
D’acord.

3)    Donar compte al ple...

4)    Informe d’alcaldia, gairebé inexistent.

5)  Precs i preguntes

- Com està la VLLT?, van fent... cap novetat.

- Com tenim el pla d’igualtat? Llei 11-2014, LGTBI, com tenim aquests reptes? Ambdues propostes han d’estar implementades. 
 Es volen afegir al redactat pel Consell Comarcal que es totalment deficitari.

- Encara no hem tingut resposta als nostres correus demanant informació a en Jon i a en Carles correu del 22 de juliol:

- còpia del llibre sobre l'arbrat i actualitzacions,
- quines tasques no desenvoluparà la brigada en el futur? recordem els 14.500 € que invertirem en pintar les senyalitzacions, decret 1188.

Tampoc en tenim resposta.

-       Encara no hem tingut resposta al nostre correu a en J. Martí, resum Aigües Colomenques corresponent a l’any 2018.


Tampoc en tenim resposta.



-       Encara no tenim resposta a la demanda d’estudi de costos de les taxes.

 Tampoc en tenim resposta.




- Decret 1457: Línies fonamentals generals pel pressupost 2020, preguntar a la interventora per les aportacions de la residència geriàtrica.

- Decret 1488: Vídeo David Rueda, diferents fases del projecte en relació a la justificació de la subvenció per a polítiques de foment de la participació ciutadana any 2018??? I ho fem al 2019???

- Decret 1531: Al·legacions Consultors de Gestió Pública SL, VLLT, motivació?

- Decrets 1608 i 1626: Mainada (69 alumnes) i Tabalet (92 alumnes): com tenim el tema de les llars d’infants???

- Decret 1650: Conveni de col·laboració amb la Fundació Gentis: gestora de l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines, què és???

- Decret 1662: Subvenció-Contractació a jornada completa durant 6 mesos de 3 tècnics/ques: Medi ambient, Turisme i Informàtica, 11000 € a c/u??? Despeses SS incloses???

- Decret 1679: Contractació de la Sra. Annia Dilmé Martínez de Huete jornada completa fins el 31.12.2019 Tècnica de joventut i després què??? S’ha fet el concurs???

- Decret 1700: Obligacions de despesa: donar compte al ple???

- Decret 1712: Nomenament provisional de la Sra. Noela González Fagil des del 11 de novembre de 2019, entenem que és per un any, hem convocat ja el concurs???

- Decret 1723: Obligació de despesa 325 €, donar compte al ple??? A què correspon???

PREGUNTES SENSE RESPOSTA, HI TORNAREM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada