dilluns, 16 d’abril del 2012

Hem rebut una carta de l'alcalde!

Aquest és el final de la carta que ha rebut el regidor de la CUP, Eloi Ginestà, signada per l'alcalde. Si algú vol veure-la tota ens la pot demanar, hem tingut problemes tècnics per penjar-la tota, però ho seguirem intentant. Ben aviat presentarem la resposta. Vosaltres mateixos, llegiu!

No se li han facilitat còpies de determinats documents, com ja se li ha explicat reiteradament, per considerar que no és necessari per a l'exercici de la funció de regidor obtenir còpies (s'han posat de manifest al regidor i estan a la sevadisposició per consultar-les quantes vegades consideri pertinent) i perquè, a més a més, contenen dades personals protegides i, fins i tot, dades que afecten la intimitat de les persones (com per exemple les factures).En aquests moments, falta complimentar les peticions que ha formulat a partir del dia 27 de març de 2012 i que li seran posades de manifest quan els respectius serveis puguin fer-ho.
Vostè sap perfectament que les seves peticions són contínues (no cal més queveure les sol· licituds presentades durant el segon semestre de 2011) i coneix els mitjans personals i materials de què disposa l'Ajuntament. Aquesta Alcaldia ha rebut queixes per part d'alguns funcionaris que han de dedicar massa temps a satisfer les seves demandes, en detriment de la funció pública que han de realitzar diàriament. Mai s'ha negat l'accés a la documentació municipal, però pot endarrerir-se la posada a disposició dels regidors, per motius de funcionalitat dels diversos departaments. Per això, sense menna dels seus drets i amb total garantia de la informació que vostè requereixi, li demano que no sol·liciti documentació supèrflua o innecessària i que procuri accedir-hi en els tràmits d'informació pública o d'aprovació dels expedients i no de forma aïllada fora d'aquests tràmits procedimentals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada