dilluns, 8 de juliol del 2019

15 de juliol de 2019


Aquest era el dia de la investidura pel nou mandat i s’anava a escenificar el pacte de la vergonya entre els grups municipals de JxScF, IxScF i PSC i el poble va decidir que això no era el que tocava sinó que havia de dir la seva.

Després d’un dia convuls, diferent i ple d’anades i vingudes el pacte es va modificar i finalment ens governaran: ERC, JxScF i IxScF, els primers dos anys serà alcaldessa la “princesa de 8 cognoms catalans” i els dos següents anys ens governarà l’alcaldable d’ERC.

Fa uns anys hauríem dit que... molta tinta hem fet córrer parlant dels fets esdevinguts aquell dia, avui direm que molts dits s’han mogut per sobre dels teclats comentant els fets, molts dits s’han mogut per sobre dels mòbils per insultar-nos ja que la Ivette i la Sylvia conformaven la mesa d’edat  i vam deixar que el poble s’expressés. 

Adjuntem l’escrit publicat a les nostres xarxes dies més tard...

En relació als fets del ple de dissabte i a les reaccions posteriors, la CUP Farners comuniquem:

1. Rebutgem de ple els insults i menyspreu rebuts aquests darrers dies als mitjans i a les xarxes. No els contestarem, no entrarem en aquest joc. Tothom té dret a protestar, però l’insult i el menyspreu són totalment inacceptables i es desqualifiquen per si mateixos.

2. Denunciem la manipulació dels mitjans dels vídeos i talls de veu del ple que donen a entendre situacions que no van anar com es relaten. Comminem a tothom a mirar els vídeos sencers i a fer les seves pròpies anàlisis.

3. Remarquem l’excepcionalitat de la protesta, que va superar totes les previsions i el funcionament del ple, deguda al gran descontentament de la població amb el pacte que s’havia anunciat hores abans, pels actors que el signaven i pel seu contingut. Recordem també que no vam ser els únics que vam convocar la gent al ple, que hi havia altres convocatòries d’altres partits i entitats.

4. Ens reafirmem en la demanda de més democràcia directa. El succeït posa en evidència les limitacions del funcionament partidista i la necessitat de consultar més a la gent, no només amb el vot cada quatre anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada