diumenge, 23 d’octubre del 2011

La CUP Farners no assistirà al ple municipal del 24 d'octubre, convocat únicament per designar les meses electorals de les eleccions generals espanyoles, perquè rebutja el poder de l’Estat Espanyol sobre els Països Catalans

El proper ple municipal de Santa Coloma de Farners, que es celebrarà el proper dilluns 24 d’octubre, s’ha convocat amb caràcter extraordinari i urgent, amb el punt únic de l’ordre del dia de nomenament dels membres de les meses electorals de les eleccions generals espanyoles del 20 de novembre del 2011.
La CUP ha decidit no assistir-hi per desavinences ideològiques, donat que no reconeixem la legitimitat de l’estat espanyol sobre els Països Catalans. Per això mateix la CUP tampoc no es presenta a aquestes eleccions i promou l’abstenció a tots els Països Catalans. En conseqüència, no pensem que sigui coherent assistir a aquest ple. No obstant, assistirem a la Comissió Informativa, per explicar a la resta de regidors del ple els nostres motius de l’abstenció.
D’altra banda, volem fer notar que ja és el tercer ple extraordinari d’aquesta legislatura, dos d’ells al mes d’octubre, i el segon amb caràcter urgent. Mentre que només hi ha hagut dos plens ordinaris des de la constitució de l’ajuntament el passat mes de juny, ja se n’han celebrat tres d’extraordinaris, amb el que això suposa: no hi ha apartat de precs i preguntes pels regidors de l’oposició i la comissió informativa es fa amb menys dies d’antelació que els plens ordinaris. Aquest fet evidencia la necessitat de tenir plens ordinaris mensuals, i no bimensuals, per tant, es fa evident la demanda que va fer la CUP de celebrar plens ordinaris cada mes enlloc de cada dos mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada