dimarts, 18 d’octubre del 2016

17 d'octubre de 2016





Què va passar ahir al ple???

Se’n va anar el llum de la Sala de plens quan tot just estava l’Alcalde explicant les modificacions de les Ordenances Fiscals i... hem hagut d’ajornar el Ple fins al pròxim dilluns 24 d’octubre.

Ahir va resultar que l’equip de govern estava en minoria, un regidor d’ERC està malalt i va faltar, què hagués passat amb les Ordenances Fiscals?

Les OF per al 2017 no varien gaire de les vigents però toquen dos o tres temes que són molt importants pel nostre poble i per al nostre grup municipal:

L’educació en l’etapa inicial al crear-se un nou preu que afecta les dues llars d’infants i què pot perjudicar a les mares i als pares joves, 4,50 € per ¾ d’hora, de 5 ¼ a 6 de la tarda,
El preu del metre lineal que paguen els firaires que passa de 3,8 € a 7 €,
El preu de l’aigua i del clavegueram que puja un 1,08 %, l’aigua és un recurs imprescindible per a la vida i és un recurs de totes que no s’hauria de tocar mai.

Parlant de l’aigua, el nostre grup municipal ha presentat al ple dues mocions: una sobre el cànon què és paga a l’ACA, heu mirat alguna vegada la vostra factura d’Aigües Colomenques?, mireu-la i després parlem!
L’altra moció és sobre la creació de contribucions especials per qui malbarata o fa un ús abusiu d’aquest bé tan preuat.

La reflexió que sempre ens fem com a grup és que fa més d’un any que tenim un nou govern a la ciutat i que, alhora, continuem sense canvis substancials: el poble està sempre embarcat en  obres monumentals: quan pujarà la factura definitiva del carrer del Prat? Què farem amb el teatre Catalunya, una altra obra monumental? Quan deixarem de pagar gairebé 2000 € mensuals de lloguer en el Centre Eix de Negocis quan tenim altres espais que es poden aprofitar?

Pensem, totes plegades, en solucions de futur, en dissenyar, una altra vegada totes plegades, el poble del futur... com serà Farners de la Selva en 25, 30 o 50 anys? 

Us hi esperem al nostre facebook, a les nostres assemblees o a qualsevol àgora disposades a compartir idees i projectes de futur que facin de la nostra ciutat aquella que totes volem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada