dimecres, 26 d’abril del 2017

Crònica d’un ple d’un govern que prometia esdevenir un consistori d’esquerres




25 d’abril de 2017


Encara no fa dos anys que tenim un nou govern, després del llarg hivern de CIU, i ens adonem que res ha canviat, es continua demanant informes a secretaria amb la intenció de bloquejar qualsevol iniciativa que pugui afavorir o desenvolupar noves formes de relacionar-nos amb l’entorn, amb els sectors més maltractats per la crisi o amb les empreses més corruptes.

Ahir el nostre grup municipal presentava tres mocions, dues de les quals han estat votades en contra i la tercera ha estat molt discutida i segurament quedarà en el calaix de l’oblit.

En resum, tenim un equip de govern que vol contractar amb qualsevol empresa malgrat que aquestes operen en paradisos fiscals, que no vol donar l’oportunitat als artesans i a les artesanes perquè puguin treballar i exposar els seus productes amb millors condicions i ja veurem quant triguen els serveis tècnics en estudiar l’Ordenança d’estalvi d’aigua.

Aquí trobareu els enllaços per veure el desenvolupament del ple...

paradisos fiscals 

artesania 


I com a darrer punt comentem que podem estar immersos en un cas de corrupció en acceptar regals d’empreses privades que segurament voldran, més aviat o més tard, treure profit a les més de 200 paelles amb les quals han obsequiat a totes i tots els regidors i a totes i tots els treballadors de l’ajuntament. El nostre grup no ha acceptat l’obsequi i ens consta que també hi ha treballadores i treballadors que no ho han fet donant una lliçó de transparència i d’honestedat a tot el consistori. Esperem no sortir als diaris com el Cas Paella o en els mitjans de l’estat espanyol com el Caso Sartén!

Us recordem que cada divendres ens concentrem davant l’Ajuntament a les 8 del vespre en rebuig de la bandera espanyola, us hi esperem!





1 comentari: