dimarts, 20 d’abril del 2021

Bon dia, República en quarantena!

 

Què passa el dia després d’un ple llarg?, no tant pel temps sinó per la quantitat de mentides o mitges veritats de l’equip de govern, l’insult que fan a la ciutadania quan diuen “els que critiquen són els de sempre, els que no en tenen ni arbres a Santa Coloma Residencial ni mainada a les llars” o “sempre parlem amb tothom i ja no puc fer més” o quan “la VLT no es podrà tirar endavant perquè no s’aprova aquest punt que jo vull aprovar” o quan es parla i es diu dels socis de govern quan no estan d’acord amb les teves propostes  que “et mosseguen la mà”. 

 

Aquest és el nivell de debat que hi ha al nostre consistori. Ahir vam acabar a tres quarts de dues de la matinada i, personalment, em queda un sabor molt agre, la tristor de no avançar, d’estar sempre parlant del mateix com en un cercle viciós:

 

-       Estan externalitzant serveis a tort i a dret al CC de la Selva que està governat pel JxC, Independents i el PSC, sous molt interessants: Balliu (JxC) amb un sou de 58.372,36 € i Garriga (Independents) amb un sou de 48.500 € tots dos a jornada sencera i Becerra (PSC) amb un sou de 24.250 € a mitja jornada, els dos primers són alcaldes el seus respectius pobles.

El nostre consistori no porta cap mena de control sobre els treballs que fan o deixen de fer, exemple clar és el de la tala a Santa Coloma Residencial. I NO HAN PARLAT AMB LES VEÏNES NI AMB ELS VEÏNS PER INFORMAR EL QUE S’ANAVA A FER, surten després a apagar el foc que van encendre i encara esperant la reunió posterior a suspendre la tala i la neteja del sotabosc.

 

-       Tractant a la nostra mainada i a les famílies com si no fossin part activa, les usuàries directes del servei! Contracten dues educadores quan el tema se’ls va anar de les mans: ahir 5 d’octubre han començat a treballar!

Contracten un servei dE monitoratge per l’hora del migdia on la titulació que posen a les bases és la de monitor/a de lleure i no pas TEI (Tècnic/a d’Educació Infantil), persones que estaran durant 3 hores amb mainada molt petita.

Contracten SCOLAREST per portar el menjador durant dos mesos, en principi fins que es faci un nou concurs, però actuen en detriment de l’empresa local a qui no van donar  la informació correcta des de bon començament, decret d’alcaldia 1011 de data 30 de juliol de 2020:

 

·      Lot 1: servei de càtering a les Llars d’Infants municipals de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i el servei de transport dels aliments cuinats fins aquestes, que consisteix en l’elaboració del menjar cuinat i el seu posterior transport als centres Tabalet i Mainada

 

Així defensem el comerç local? Independents no deixa de parlar de la defensa del comerç local, etc., etc., i com entenen que se’ls hi ha de defensar? Amb 250 € d’ajuda?

 

-       Intenten impugnar la valoració de llocs de treball perquè inverteixen l’ordre de punts a debatre? Perquè assumeixen que tindran sempre el vot dels socis a favor? Perquè sempre és l’ordeno i mando? Vaja, quina argumentació més pobra: aproveu això o... xantatge sempre per falta d’argumentació.

 

Aquest és el sabor del règim del 78, aquest és el sabor d’intentar desacreditar  l’oposició quan surt a ser altaveu de les lluites veïnals quan tots aquests col·lectius saben del cert que nosaltres sempre publiquem amb el vistiplau de les parts implicades i mai, mai fem volar banderes.

 

Aquest és el sabor d’un règim caduc, d’un règim que hem de superar perquè si no aconseguim construir un nou país on la institució estigui al servei de la ciutadania estarem repetint models del vot cada quatre anys... i res més... però, això si,  els altres a apujar-se el sou!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada