dimarts, 20 d’abril del 2021

El cas Manga i les derivacions.





La teranyina del Cas Manga arriba fins avui malgrat que va començar el 2013 quan es va destapar un cas de corrupció al Consell Comarcal de la Selva. Una empresa que es feia càrrec de la gestió tributària pel Consell i molt propera al president Robert Fauria, va ser acusada de males praxis en la gestió de les licitacions públiques. El consell va recuperar la gestió i d’aquesta forma va aconseguir estalviar 900.000 €, quin tema el de les externalitzacions!

 

I ara el CC de la Selva vol fer servir aquests diners per a la realització d’obres de reforma del nou local d’oficines. Un local que ni tan sols és seu, només estarà de lloguer (pagant una quota mensual altíssima) i  de retruc  sol·licita llicència urbanística a l’Ajuntament de SCF per a la realització d’obres de reforma del nou local d’oficines.

 

I demanen a l’Ajuntament de SCF  que li sigui aplicada una bonificació del 95% a la quota de l’impost de construccions, instal·lacions i obres (ICIO), sabem que s’emparen en les ambigüitats de la llei però entenem que la seva demanda en cap cas és legítima quan els i les farnesenques han de pagar sí o sí.

 

La CUP votarà en contra, ERC diu que votarà en contra i Independents per SCF que faran? 

 

Malgrat aquestes aportacions el CC de la Selva ha obtingut la bonificació, només amb el nostre vot contrari.

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada